Vesting LED-hårdvaxolja

Oljan härdar och torkar – under inflytande av speciellt LED ljus – fullständigt inom några få sekunder.

Titta på film

LED-HÅRDVAXOLJA

Vår revolutionära Vesting LED-hårdvaxolja innehåller en unik sammansättning av oljor, vaxer, hartser och tillsatser. Oljan härdar och torkar – under inflytande av speciellt LED ljus – fullständigt inom några få sekunder.

LED-Hårdvaxoljan är lämplig som skydd av träytor som golv, trappor och möbler och passar särskilt bra vid hög belastning (t.ex. inom industrin). Den kan levereras i 20 standardfärger. Anpassade färger går att ordna enligt överenskommelse.

En av de största fördelarna är att träytan är brukbar omedelbart. Dessutom visar tester att LED-Hårdvaxoljan är ännu mer slitstark än traditionella lufttorkade hårdvaxoljor.

LED-Hårdvaxoljan är endast lämplig för träytor som används inomhus.

De övertygande fördelarna med Vesting LED Hårdvaxolja

Hårdvaxolja har blivit en populär finish för trägolv och ytor i hem och kommersiella miljöer. Dess naturliga skönhet och hållbarhet gör den till ett utmärkt val för proffs inom bygg- och renoveringsbranschen. Bland de många alternativ som finns tillgängliga på marknaden sticker Vesting LED Hårdvaxolja ut som ett överlägset val för yrkesverksamma. Varför skulle proffs bör överväga att använda Vesting LED Hårdvaxolja i sina projekt?

 1. Snabb härdning med LED-Teknik:

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med Vesting LED Hårdvaxolja är dess snabba härdningstid. Oljan härdar och torkar – under inflytande av speciellt LED ljus – fullständigt inom några få sekunder. Med den senaste LED-tekniken kan proffs njuta av betydligt kortare väntetider mellan appliceringar och användning. Denna effektivitet sparar tid och ökar produktiviteten, vilket är avgörande i en bransch där tid är pengar.

 1. Exceptionell hållbarhet:

Vesting LED Hårdvaxolja är känd för sin överlägsna hållbarhet. Den skapar en skyddande yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och slitage. För proffs innebär detta att golven och ytorna de behandlar kommer att behålla sin skönhet och styrka under lång tid, vilket minimerar behovet av frekventa renoveringar.

 1. Miljövänlig formel:

I dagens miljömedvetna värld är det viktigt att välja produkter som är snälla mot naturen. Vesting LED Hårdvaxolja är formulerad med miljöhänsyn i åtanke. Den innehåller inga skadliga lösningsmedel och är därför säker att använda i alla typer av miljöer. Detta gör den idealisk för projekt som strävar efter att uppfylla höga miljöstandarder.

 1. Enkel applicering:

Proffs uppskattar produkter som är enkla att arbeta med. Vesting LED Hårdvaxolja har en användarvänlig applikationsprocess. Den kan appliceras med pensel, roller eller spruta, och dess konsistens gör den lätt att jämna ut och skapa en jämn finish. Detta minskar risken för ojämnheter och sparar tid och ansträngning.

 1. Mångsidig användning:

Vesting LED Hårdvaxolja är inte bara begränsad till trägolv. Den kan användas på en mängd olika ytor, inklusive möbler, bänkskivor, trappor och golv. Detta gör den till ett allsidigt val för proffs som arbetar med olika projekt.

 1. Naturlig Skönhet Bevaras:

Vesting LED Hårdvaxolja framhäver den naturliga skönheten hos trä. Den ger en djup, rik ton som förbättrar träets naturliga ådring och färg. Detta ger projekten en lyxig och inbjudande atmosfär.

Sammanfattningsvis är Vesting LED Hårdvaxolja ett utmärkt val för proffs inom bygg- och renoveringsbranschen. Dess snabba härdningstid, hållbarhet, miljövänliga formula, enkel applicering, mångsidighet och förmåga att bevara naturlig skönhet gör den till ett överlägset val för alla projekt. Genom att välja Vesting LED Hårdvaxolja kan proffs leverera resultat som både de och deras kunder kommer att vara nöjda med.

FUNKTIONER/ APPLIKATIONER

 • Mycket slitstark mot kemikalier och vätskor.
 • Ger en djup färgning av träet samt av betsen om den har applicerats tidigare.
 • Torkar inom några sekunder med hjälp av LED-ljus. (Obs! Avser professionell LED-belysning.)
 • Efter behandling omedelbart klar för transport.
 • Kan belastas omedelbart efter behandling och ger skydd mot fukt och smuts.
 • Kan användas på alla vanliga träsorter.
 • Kan användas på obehandlad träyta.
 • Kan användas på betsad yta.
 • Lämplig för kommersiell användning, perfekt för högtrafikerade områden.

Färger LED-hårdvaxolja: