Vesting Single Coat

Miljövänlig hårdvaxolja som färgar och skyddar med ett lager

certifikat

Single Coat hårdvaxolja

För allt trä
Vesting Single Coat hårdvaxolja är en hårdvaxolja som skyddar och färgar träet med ETT enda lager. Single Coat hårdvaxolja är en produkt av hög kvalitet, idealisk för ytbehandling av golv, trappor, paneler och möbler av trä.

Finns i 24 standardfärger
Vi har 24 färger på lager. Du kan blanda dessa tillsammans för att göra din egen färg. Och även för vår färgolja gäller: ETT lager räcker!
Single Coat ger en fin, jämn finish som ser naturlig ut utan överlappning.

För hemmiljö och offentligmiljö
Hårdvaxoljan tränger in i underlaget med en unik stark molekylär bindning och bildar en slitstark yta utan att den naturliga träkänslan går förlorad. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, mycket slitstark och tålig mot spill.

Single Coat klarar jobbet
Single Coat behöver ingen annan komponent. Single Coat är redan stark på egen hand. Du behöver alltså aldrig blanda, du har ingen stress över att oljan härdar för snabbt och du slösar inte på olja för att du har gjort för mycket som du måste slänga.

Bra för människor och miljö
Single Coat innehåller 97,5% naturliga råvaror. Så du behöver inte hantera en stor andel lösningsmedel eller en andra komponent som innehåller isocyanater, som är fallet med många hårdvaxoljor. Isocyanater är mycket skadliga vid inandning och hudkontakt. (>> Läs mer)
Vår olja är också högeffektiv: med 1 liter kan du behandla cirka 40m2. Detta sparar mycket emballage och transport.

Därför väljer du Single Coat hårdvaxolja:

  • hög effektivitet: 1 liter per ±40m²
  • lämplig för intensiv användning
  • tidsbesparande: applicera i ett enda lager
  • enkel att applicera
  • enkel att underhålla
  • inga överlappningar
  • finns i fler än 24 olika färger
  • samtliga färger är blandbara med varandra
  • bra för människor och miljö

Vesting Single Coat hårdvaxolja består nästan uteslutande av naturliga ingredienser. Detta gör det säkert för människor, djur och miljön. Detta återspeglas också i certifikaten:

Single Coat hårdvaxolja lämpar sig för alla typer av trä och kan användas i projekt, på golv och trappor, men även på möbler eller väggpaneler:

Färger

Single Coat hårdvaxolja finns i mer än 24 standardfärger. Du kan blanda dessa tillsammans för att göra din egen färg. Här är ett urval av färgerna: