Single Coat: Golv och trappor

Det bästa valet för människor och miljö.

Single Coat: Golv och trappor

Ett golv eller en trappa används ofta. När man väljer att få det renoverat använder dig din hantverk för att göra träet vackert igen. Se till att du väljer en ytbehandling som ser till att ditt hantverk blir ännu vackrare och förblir vackert.

Välj därför Vesting Single Coat hårdvaxolja. Med denna hårdvaxolja levererar du inte bara vackert arbete, ditt arbete förblir också vackert och skyddat under lång tid. Välj bland de många standardfärgerna eller skapa din egen färg genom att blanda ihop färgerna. Vi kan även utveckla färger åt dig i vårt eget labb.

Single Coat appliceras i endast i 1 lager. Det betyder att du behöver mindre olja och sparar tid.

Oljan är lätt att applicera med till exempel en svamp, röd rondell eller bredspackel. Du får inga överlappningar. Applicera bara ett enda tunt lager olja. Fördela oljan jämt med en röd skurnylon eller en golvmaskin med röd rondell (man kan också applicera oljan direkt med en golvmaskin med röd rondell). Låt verka några minuter. Ta bort all överskottsolja med en trasa eller en golvmaskin med vit rondell. Ytan ska vara jämn, gnugga inte torr. Behandla zoner som kan göras färdiga på 15-30 minuter (applicera/ torka av). Oljan är torr om några timmar.

Single Coat hårdvaxoljan består nästan bara av naturliga ingredienser. Du behöver inte lägga till en andra komponent. Vi är därför stolta över att säkerhetsdatabladet inte innehåller några farliga ingredienser. Single Coat är inte bara bra för trä, utan även för människor och miljö. Du kan använda det säkert utan att oroa dig för dess inverkan på din hälsa nu och i framtiden.

Vesting Single Coat hårdvaxolja består nästan uteslutande av naturliga ingredienser. Detta gör det säkert för människor, djur och miljön. Detta återspeglas också i certifikaten:

Single Coat hårdvaxolja lämpar sig för alla typer av trä och kan användas i projekt, på möbler eller väggpaneler:

Färger

Single Coat hårdvaxolja finns i mer än 24 standardfärger. Du kan blanda dessa tillsammans för att göra din egen färg. Här är ett urval av färgerna: