Single Coat: Snickeri & Inredning

Det bästa valet för människor och miljö.

Single Coat: Snickeri & Inredning

När du är stolt över ditt hantverk vill du också ge ditt arbete den bästa ytbehandling.

Välj därför Vesting Single Coat hårdvaxolja. Med denna hårdvaxolja levererar du inte bara vackert arbete, ditt arbete förblir också vackert och skyddat under lång tid. Välj bland de många standardfärgerna eller skapa din egen färg genom att blanda ihop färgerna. Vi kan även utveckla färger åt dig i vårt eget labb.

Single Coat appliceras i endast i 1 lager. Det betyder att du behöver mindre olja och sparar tid.

Oljan är lätt att applicera med till exempel en svamp, röd skurnylon/rondell eller borste. Du får inga överlappningar. Låt det verka en stund och ta bort överflödig olja med en vit skurnylon/rondell eller trasa. Oljan är torr om några timmar.

Single Coat hårdvaxoljan består nästan bara av naturliga ingredienser. Du behöver inte lägga till en andra komponent. Vi är därför stolta över att säkerhetsdatabladet inte innehåller några farliga ingredienser. Single Coat är inte bara bra för trä, utan även för människor och miljö. Du kan använda det säkert utan att oroa dig för dess inverkan på din hälsa nu och i framtiden.

Vesting Single Coat hårdvaxolja består nästan uteslutande av naturliga ingredienser. Detta gör det säkert för människor, djur och miljön. Detta återspeglas också i certifikaten:

Single Coat hårdvaxolja lämpar sig för alla typer av trä och kan användas i projekt, på möbler eller väggpaneler:

Färger

Single Coat hårdvaxolja finns i mer än 24 standardfärger. Du kan blanda dessa tillsammans för att göra din egen färg. Här är ett urval av färgerna: